ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12, στην αίθουσα τελετών του παλαιού κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο, μισή ώρα νωρίτερα, έχοντας μαζί τους την αστυνομική και ακαδημαϊκή τους ταυτότητα.

Γαι τη συμμετοχή στην τελετή, θα πρέπει :

  1. να υποβάλετε ηλεκτρονικά Αιτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία, στο email της γραμματείας : msc-tourism@econ.auth.gr
  2. να έχουν κατατεθεί η βεβαιώση από την βιβιοθήκη του Οικονομικού περί μη οφειλής συγγραμμάτων από δανεισμό και η βεβαίωση υποβολής της ΜΔΕ από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, αντίστοιχα
  3. να έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες

Χορηγούνται δωρεάν ένα αντίγραφο πτυχίου και μία αναλυτική βαθμολογία. 

Όλα τα πιστοποιητικά έχουν ψηφιακή υπογραφή και QR Code που σημαίνει ότι  μπορούν να επανεκτυπωθούν όσες φορές χρειάζεται διατηρώντας την νομιμότητα τους.

Όσοι-ες επιθυμούν την έκδοση  του πτυχίου τους σε μεμβράνη (πάπυρο), η οποία εκδίδεται σε ένα μόνο αντίτυπο, θα πρέπει να πληρώσουν παράβολο 32 ΕΥΡΩ στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του Α.Π.Θ.
Αριθμός λογαριασμού Α.Π.Θ.: 5272-041780-361, ΙΒΑΝ: GR 8701 7227 2000 5272 041780 361.  Την απόδειξη θα την αποστείλουν στη γραμματεία του ΔΠΜΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ορκωμοσία θα γίνει τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων covid που θα ισχύουν κατά την περίοδο της ορκωμοσίας.