ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 15/10/2021:ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2021-22

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ -ΤΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021-22ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
ΣΤΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Δ.Π.Μ.Σ.)
«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
τρεις Εξειδικεύσεις:
«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»-«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»-«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 15/10/2021
Γίνονται δεκτοί/ές κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων των Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές/τριες προπτυχιακών προγραμμάτων, οι οποίοι/ες αντί του αντίγραφου πτυχίου πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση σπουδών με αναλυτική βαθμολογία
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως διδασκαλία για το 35%του εκπαιδευτικού έργου και για το υπόλοιπο θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Α.Π.Θ. Σε περίπτωση παράτασης των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19, τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και Σάββατο.
Τα τέλη φοίτησης ορίζονται στα δύο χιλιάδες και εννιακόσια ευρώ (2.900€) και θα καταβάλλονται σε έξι (6) ισόποσες δόσεις στην αρχή και στο μέσον κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου. Απαλλάσσονται από τα τέλη φοίτησης, οι φοιτητές/τριες που πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν.4485/2017.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών αιτήσεων του Δ.Π.Μ.Σ. στη διεύθυνση: https://forms.gle/aWwkHU9C8EBYCZwu5 μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 24.00.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΠΜΣ Τουρισμός και τοπική ανάπτυξη 2021-22ΠΡΟΣΟΧΗ: για να μπορέσετε να υποβάλλετε την αίτησή σας στη google form , θα πρέπει να συνδεθείτε από GOOGLE browser, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης του προσωπικού σας gmail (αν και εφόσον σας ζητηθεί). Οι κωδικοί αυτοί ΔΕΝ κοινοποιούνται στη γραμματεία, η οποία ΔΕΝ αποκτά πρόσβαση στους λογαριασμούς σας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Μ.Σ. www.msc-tourism.econ.auth.gr

Βρείτε στους παρακάτω σύνδεσμους το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και την αίτηση υποψηφιότητας

 

Αίτηση Υποψηφιότητας ΔΠΜΣ   (μόνο ηλεκτρονική υποβολή)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΠΜΣ Τουρισμός και τοπική ανάπτυξη 2021-22